Rättelse

Ok, stryk "kanske" i inlägget före detta.

Min man kommer att ÄLSKA mig mer än någonsin!!! :)


Nu så

Dagen bjuder på lite blandat. Har hadt lite sovmorgon till 8,15 och sen läst lite i min otroligt braiga bok. Nu ska det pluggas lite, städas lite (kanske), klippas klor, promeneras, hämta barn, äta äpplekaka som min underbare man gjorde igår och så ska jag faktiskt till frissan idag! Wohoo! Vet inte när jag klippte mig sist. Och färgat håret har jag inte gjort på år och dar... två år sen är det iaf. Så vi får väl se vad det blir, inget radikalt men lite uppfräschnig är ju aldrig fel :)

Här har vi en söt liten hund som är ute och plockar svamp. En riktig lite söt skogsmulle är vad hon är:)


Bye-bye Blåbilen

I natt bär det av mot Hälleforsnäs. Vår lille blåe bil ska säljas och köparen ville ha bilen körd hem till dörren så vad gör man inte? Jo, lilla jag ska kl 4 i natt köra till Hälleforsnäs. Det ligger alldeles jättelångt iväg, en sisådär 45mil upp i landet. Drygt. Därefter ska jag åka tåg hem igen. Och hur bra brukar det gå att åka tåg? Dåligt, SJ suger. Dryyyyyyyyyyyyyyyyyygt!!!
Här är den, den fine blåbilen.


Så om ni inte har något att göra imorn så får ni gärna slå en signal till mig och säga hej. Så jag inte somnar ;)

hästskotårtan

Så här såg min hästskotårta ut som jag gjorde till barnens stallkalas

Haha... fin va? =P Kanske inte den vackraste tårtan men ändå uppskattad!

Jaha, val imorn då? Har ni bestämt er?

Mycket nu

Nu är det allt lite mycket. Idag ska det bakas kaor till kusinernas kalas, träna hund, ärenden på stan, hämta barn m.m. Sen är det praktik fred, lörd och sönd. Söndag är en sådan där trist delad dag då jag går 7-13 och 16-20.30, blä! Den dagen ska jag också hinna rösta (vill inte förtidsrösta, ska det röstas så ska det vara på valdagen;) ) Måndag någon gång aptidigt ska jag köra vår lille söte blåe bil till Eskilstuna där det finns en man som vill köpa den. Sen ska jag sitta på tåg hem. Förstå att detta kommer ta hela dagen för mig! Sen är det praktik kl 7 på tisdag morgon igen. Likaså ons och tors. På fred är det sjukgymnasten och därefter köra behandlingar. SEN, sen är det lördagen den 25:e, min första lediga dag på nästan två veckor. Men då ska säkert Mattis jobba, det kan jag slå mig i backen på! Men jag ska ta igen sen, banne mig det ska jag :)
Haha...vad många rader det blev om vad jag ska göra det närmsta ;)

Kom på att jag lovat en och annan bild från mitt och Mattis bröllop. Tiden går fort och i somras var det två år sedan. Men här har vi oss på vår lyckliga dag :)

På den här platsen står vårt hus idag.

Så var det med det. Är det någon som vill ha en brudklänning så finns det en här för jag lär väl aldrig komma i den igen ;) 

Här är jag :)

Bestämde mig precis för att visa hur snygg jag kan va ;)
Min underbare vän Thomas är en hejjare på det där med foto och jag är världens lyckligaste som fått vara med på bild. Sååå här är jag:)


Regn:(

Jaha, idag regnar det. Inte kul. Jag som inte börjar praktiken förrän kl 14 idag och såg fram emot en dag med solsken. Men icke.
Vid 9 ska jag vara hos sjukgymnasten. Var där för en ióch en halv vecka sedan och efter det hade jag inte ont på över en vecka! Men efter att ha sprungit tre gånger denna veckan så var helgen inte så rolig. Får se vad hon säger idag..

Igår provade jag BodyPump för första gången. Jag var dock inte så nöjd. Det var krångligt och framförallt trångt! Förstår inte hur man ska kunna vara 30 personer på det passet när vi var ca 18 igår! På med vikter på skivstången, av med dem och på igen. Med matta, utan matta, med bräda, utan bräda.... Hela tiden skulle det ändras och övningarna var konstiga, särskilt magövningarna och stretchen. Dessutom verkar det vara en fördel om man har taktkänsla, och det har inte jag!
Nej, på imorgon blir det spinning istället:)


Så här kan min söta familj se ut när de borstar tänderna:)
Lilla Bonnis är frisk igen så idag blev det dagis för hennes del. Tror hon har saknat dagis de här dagarna hon har varit sjuk. Söta söta unge.

God Morgon!

Va roligt att ni gillar mina bilder! Så kul att höra:) Nästan lite extra roligt när pappa gör det då jag vet att han inte skulle säg så om han inte verkligen menade det!

Igår fick jag återigen sätta ett kryss i utfört-rutan på mitt träningsschema. Så nöjd med mig själv är jag! Igår sprang jag en liten runda i intervall. Det går så mycket bättre för varje gång just nu...det kommer väl en svacka en vacker dag men just nu är jag bara nöjd och glad så länge toppen varar:)
Idag blir det lugnt, bara promenad i regnet=P


Det är mest bus i denna ungen :)

Ronja verkar lite piggare idag. Äntligen! Inge roligt för det lilla barnet å vara sjuk. Undrar vad hon och jag ska hitta på idag? Försöka städa lite kanske? Så blir pappan glad iaf ;)

Adoption

Ronja har adopterat en docka. Så söt är hon! Hon har knappt släppt dockan sen igår eftermiddags. Den ska ha sin napp och stoppas om med kudde och täcke. Jättesött! Tror Ronja måste få en egen docka då det kan tänkas vilket liv det lär bli när denna måste lämnas tillbaka..

Hoppas lilla sötnöten mår lite bättre idag. Det är så tråkigt när hon ska behöva vara sjuk. Men hellre feber än förkylning! Alvedon hjälper mot feber men inte mot nästäppa!

Adoption

Ronja har adopterat en docka. Så söt är hon! Hon har knappt släppt dockan sen igår eftermiddags. Den ska ha sin napp och stoppas om med kudde och täcke. Jättesött! Tror Ronja måste få en egen docka då det kan tänkas vilket liv det lär bli när denna måste lämnas tillbaka..

Hoppas lilla sötnöten mår lite bättre idag. Det är så tråkigt när hon ska behöva vara sjuk. Men hellre feber än förkylning! Alvedon hjälper mot feber men inte mot nästäppa!

Fotopromenad

Tror nog att mamman och Ronjan ska ta en liten promenix ut i skogen. Tänkte att kameran ska få följa med då jag såg en fin flugsvamp när jag var och sprang igår. Kanske den hamnar på bild:)

Mattis har gjort ett träningsprogram till mig för sex veckor framåt. Igår var jag ute och sprang i skogen och det gick verkligen jättebra igår. Kände mig inte alls stor, tung och klumpig utan lagom snabb och ganska smidig. Kul när man märker att det går framåt! :)

Några bilder får jag väl lägga in om jag nu ska gå på fotopromenad.



Feber

Min lilla tös är fuuuuuk. Hon ör alldeles febrig. Stackars tjej. Så gnällig är hon. Men jag ska göra allt jag kan för att hon snart ska må bättre. Vi ska promenera i skogen hela dagen och så ska hon få sova i mammas famn, massa kärlek ska hon få det lilla livet.
Det är inte ofta hon är sjuk alltså, men det lär väl bli en och annan sjuka från dagis nu antar jag...

Här är en liten bild på Ronjos, pigg och glad men något fundersam över något :)


Galenpanna!


Pyjamasdags

Egentligen är det dags att sätta pyjamas på barnet men jag får väl göra ett väldigt snabbt litet inlägg här först.

Idag har jag haft den absolut tråkigaste dagaen på länge. Att vara praktikant suger. Det roligaste är att det är inte bara jag som inte gör något, utan ingen annan gör något heller! Hoppas verkligen att det blir bättre imorn annars kommer jag bli mer gråhårig än de gamla damerna på boendet.

Väl hemma blev det en mysig promenad med familjen och sen lagades det mat och klipptes gräs. En god pastagratäng blev det och Ronja åt som en riktig liten häst. Duktig tjeja det:)

Helgens shoppingtur i Kristianstad blev helt underbar! Köpte nog mitt underligaste köp ever. Men jag bara föll direkt! Ett par örhängen och ett diadem med påfågelfjädrar på. Har ni hört så tokigt? Jag har inte en blekaste aning om vad jag ska ha dem till men det är väl sånt jag kommer på en vacker dag. Eller så ligger de väl och skräpar tills jag slänger dem om ett par år;)


Åhh...imorn!

Imorn blir det H&M i Kristianstad. De har nämligen 100:- i rabatt på alla jeans så jag ska passa på:) Här i Karlshamn har de ju inget vidare jeanssortiment så det är bättre att begiva sig mot kristianstad. Jag är duktigt sugen på ett par jeans i typ som dessa med lite utsvängda ben. Sen hade det klart varit bra med ett par med smala ben med, det blir ju så knöligt i stövlar annars=P



Vi får väl se vad det blir av det. Nu tror jag allt att jag ska ta och måla mina naglar. Gäller ju att passa på på helgen när man inte jobbar ;) Vill verkligen ha ett riktigt mörkblått nagellack...kanske jag investerar i ett imorn:)

Dåligt Louise!

Nu har jag varit kass på att blogga igen. Men ni har säkert inte saknat mig ändå, eller? ;)

Nå, vad ska jag blogga om? Ronja har blivit ett jätteduktigt dagisbarn. Hon är inte det minsta ledsen när jag lämnar henne och hon äter bättre nu. Inte är hon det minsta sur heller. Idag hade hon till och med varit utan både Kisen och nappen hela förmiddagen och lekt. Och när jag hämtade henne låg Kisen bland skorna i hallen alldeles ensam:) Duktiga tjej!


I söndags var det vackert väder och det blev en segeltur till Tjärö. Konstigt nog hade jag aldrig varit på Tjärö innan. Jättefint var det. Mattis fick inte mycket målat och jag fick inte mycket pluggat men visst måste man passa på en sådan vacker eftermiddag. En härlig liten utflykt var det!


Man blir trött av att vara ute på sjön. Sjön suger, kan man säga ;)

Det var väldigt vackert på Tjärö.

Lilla Ronja marcherade kring som den tokiga unge hon är. Tuppluren på båten gjorde henne ruskigt busig:)

Bertha har blivit så duktig på att spåra, inte klokt! Nu är valpkursen slut och jag väntar och hoppas på att vi kommit med på fortsättningskurs på bruks istället för hundungdom. Håll tummarna för oss!:)

Nu ska jag snart iväg och fixa ett par fötter och ögonfransar, det kommer bli bra. Bara den där papputen kommer hem i tid och tar hand om den lilla Bonnisen. Men det gör han säääääkert =P


RSS 2.0