Explosion!

Nedan följer några bilder. Ni kan ju roa er med att gissa vad som har hänt :)








Nå, kan ni gissa vad som har hänt? Åhhh... vad vi skrattade!
Så, nu vill jag att det ska välla in gissningar :)

Mot staden

Nu ska mamman och Bonnisen packa in oss i bilen för att begiva os in till staden. Vi ska träffa mormorn och morfarn, eller Moffa, som han själv kallar sig. Här kommer en liten bild på oss två. Ingen vidare bild, men man måste ju fylla ut med nåt:)



Visst attans rabarber! Måste ju ha barnvagnseländet med oss oxå. Ja, dags att sätta igång, bråttom bråttom.

Så här...

...såg det ut när det lilla barnet hjälpte mamma att slå in julklapparna!




Jul jul jul

Julen är avklarad och Ronja var sötast som vanligt. Den innehöll mkt god mat (där jag bl. a. lagt in sillen själv), många fina klappar, trevligt sällskap, tomte och världens sötaste unge. Jag fick så himla mycket fina kläder så det inte är sant. Ronja fick massot med klappar som var både mjuka och hårda. Allt var bra:)


Här har vi hela familjen mitt i julklapparna.


Och här har vi mamman och Bonnisen. Det är vi som ler med mungiporna nedåt:)


En trött liten tös med sin lilla docka som hon fick i julklapp. Hon tycker den är jätteskoj! Man kan både krama den, vifta med den, kasta iväg den, "tappa" den och banka den jättehårt i golvet! :)

Ska försöka börja blogga lite oftare igen. Gonatt!


 

snö snö snö

Åh, va härlig snön är! Jag älskar den! Allt är så vackert, så tyst, så fridfullt. Jag som brukade avsky snö, hur kan jag tycka om den så mkt nu? Så fint.



Har varit ute på promenad i mörkret med hundarna. Mysig kvällspromenad. Jag GILLAR snön! :)

Så.

Nu var staden avklarad. Skönt. 

Mattis ville ha chili con carne till lunch och så sa jag att det får du minsann laga själv i så fall. Så tro det eller ej,  men han står vid spisen! Tycker det är kul att han lagar mat ibland.

Här har vi en bild på mig och Ronja innan vi åkte till stan. Hon är så sööööt min lilla unge.

Lördag!

Ska bege oss in till staden nu. Köpa den sista julklappen...tror jag iaf! Och så kanske det blir en trevlig fika oxå, vem vet:)

Igår var vi hos Ronjas mormor och morfar. Fick en bunte persilja som jag tänkte göra gott smör av. Har redan gjort paprikasmör men lite variation skadar aldrig. En hel hög med juldukar oxå, bra till nästa år. Kanske jag hinner få fram någon till julafton om jag anstränger mig lite =P
Sen åkte vi hem och drack en flaska champagne som Mattis hade fått av en han hade gjort ett sånt där lysjobb hos. Gott var det iaf, Sov gott sen...haha...

Och så köpte vi ytterlampor igår med. ÄNTLIGEN! Nu ska de bara sättas upp oxå, och det behöver ju inte alls bli denna sidan nyår om jag känner min man rätt. Tror jag köper en liten ljuslykta och ställer utanför dörren istället:)


Här visar ungen hur stark hon är. Frågar men henne "Ronja, är du stark?" så spänner hon hela kroppen så mycket så hon till och med skakar. Hon ser dörolig ut! :)

Beröm till min man!

Min sämre hälft har varit så duktig idag. Han har ringt en massa samtal, duktigt! Tid hade det tydligen oxå tagit... undrar om han nån gång kommer fatta att det är enklare och går fortare att köpa en bukett blommor för att få sin fru på gott humör ;) Äh, han har varit jätteduktig, hjärtat mitt!


Haha... han blir så bra på bild =P


Sötnöten.


Fikabesök

Snart får Ronja och jag besök av två andra mammor. Vi ska fika lite och gå på en promenad :)


Igår roade sig tösen med att plocka ut våtservetter ur paketen. Busungen!

JulXider

Ja, varje jul måste man dricka en julXider. Jag kanske är märklig men jag tycker faktiskt de är helt ok. Undrar bara hur nyttigt det där glittret är egentligen...




Kolla vilket underbart glitter! Man bara måååste ju dricka en:) 

Hoho solen?

Hoho solen, var är du?
Är det bara jag som undrar vart solen har tagit vägen? Idag är verkligen en sådan dag då det inte har blivit dag ännu. Konstigt nog känns det inte som morgon heller. Inte heller kväll eller natt. När det är sånt här väder är det liksom varken eller. Trist. Men man får inte hänga läpp för det!

Jag har varit ute i skogen och plockat lite fint. Tänkte det var dags att göra mig en dörrkrans. Tycker det är så skoj med sånt:) Tror faktiskt att jag har gjort en dörrkrans varje år sedan högstadiet. Vi hade någon pysseldag då och jag har gjort det lite till en tradition. En dörrkrans om året är bra för....? Ja, strunt samma. Jag tycker det är kul med pyssel iaf!

Japp, imorn bär det av till min kära kompis Louise. Alla julklappar ska inhandlas så att man slipper stressa med det sen. Kul ska det bli!

Här har vi oss, Louise, Louise och Mattisen. Detta var under en promenad i Söderåsens nationalpark. Trevligt hade vi. En annan bild som oxå togs där är denna:

Haha... jag skrattar varje gång jag ser denna bilden! :) 

kvällspromenad

Har varit på promenad med dogsen nu. Mörkt är det ute. Kallt är det oxå, massa kläder och flerexer behövs. Annars kan man döden dö, antingen av att man fryser ihjäl eller att man blir överkörd av någon bil som inte ser en. Så här konstiga och mörka bilder blir det vid den här årstiden. Eller ja...i höstas i alla fall:


Nä...jag längtar till sommaren! Sommaren då det är strålande solsken och varmt och skönt. Då hundarna kan ligga och päsa i trädgårdsmöblerna och bara inte röra på sig ett dugg mer än till maten när den serveras;)

Tipp topp!

Har varit på utflykt idag, jag och Ronja. Hos en annan mamma. Vi var tre små mammor med tre små barn. Ronja var äldst men inte störst. Sötast var hon oxå. Fikade lite och gick en promenad. Skönt att komma hemifrån lite :)

På lördag ska jag köra till Louise. Vi ska besöka Wäla och handla julklappar. Jag har förberett en lista med allas önskningar, den är dock inte riktigt klar än...några glapp är det i den men inte många!
Förra julen var det så in i baljans många julklappar. Undrar om det blir lika många i år...? Jag tänker i alla fall anmäla mig frivillig att slå in alla julklappar utom mina egna:) 
En bild på en del av julklapparna förra året.


Va roligt det var att logga in här idag, det var ju massor med roliga kommenatarer som jag möttes av! Fortsätt så, det blir så mycket roligare då:)
Åh, förresten. Jasmine! Den gröna klänningen finns här i ett tidigare inlägg. Den är såååå himla snygg:)

Kom på en sak!

Kom precis på en sak!

Amanda! Den gröna klänningen är köpt på H&M, 249 kr och finns i både grönt, rosa, svart och en annan.Sen har jag en annan favori oxå, som jag varit mycket strong och låtit bli att köpa, nämligen denna:


Redo

Så här ser tösentosen ut när hon är redo att bäras över till farmen och farfen. Men stol, yoggi, tallrik och allt :)


Söt hon.

Blir jätteglad när ni lämnar kommentarer. Vissa av er är duktiga med det, andra av er låtsas om att ni inte finns. Jag vet att i läser min blogg! Lämna ett spår, tack... haha... :)

Tips tips :)

Måste tipsa om två produkter från make up store som verkligen är jättebra! Jag älskar dem :)

En concealer som jag målar ut med en vanlig vattenfärgspensel.


och en cake eyeliner som målas med en tunn pensel. Jättesmidigt!


Det var två små tips. Är jättenöjd med båda dessa :)

RSS 2.0