Kasst

Aningens dåliga bilder, I know. Mattis mobilkamera suger. Hoppas ni ser ngt ändå:)

Väggdekoration

Igår kväll pysslade jag lite med att sätta upp väggdekorationer i badrummet där uppe. Blev så nöjd! Det hemskt tråkiga, stora, tomma badrummet fylldes plötsligt med färg och liv! Underbart! Nu vill jag bada varje dag... det vill säga, om varmvattnet räcker =P


Tjusigt va?

Idag är den lilla ungen alldeles förkyld, igen. Tycker hon knappt hinner bli frisk mellan varje förkylningsomgång. Snoret baaaaara rinner och hela ungen verkar vara full av snor, det tar aldrig slut!

Igår var jag duktig och var ute och sprang med en kompis. Kändes toppen! Blev bara en liten runda för det blir ju så rackans mörkt så tokigt snabbt! Sen kollade jag på Biggest Loser med gott samvete:)

Härliga söndag

Hade en underbar kväll igåt. Maskeradmordet var en riktig hit men oj så fel vi trodde! Mördaren var ju inte alls den som vi var så säkra på...

Idag är man lite trött. Man får vara det ibland, då kan man ligga och mysa på soffan med söta Berthafjärta, som har gjort ett håk i väggen. Så här ser det ut..

Ja, och så här kan det se ut när mamman och Berthisen ligger och myser i soffan.

I fredags hände något konsitgt! Bonnis ville sitta hos mig i soffan när hon skulle nana... MIG! Inte pappan! Tror faktiskt att det är första gången som hon väljer mig när vi båda är hemma. Jag passade på att mysa lite extra med tröttistösen :)

RSS 2.0