Fina Fräcka Flickor

Ok, jag reder inte ut det. Fattar verkligen inte hur jag får in ett YouTube-klipp här. Men kopiera raden nedan så får ni se en gammal reklam som brukar trallas i mitt huvud =)

http://www.youtube.com/watch?v=42k5mhSyFnM&feature=channel_page


Kommer ni ihåg den? Haha...


Världens Bästa Fredag

Idag är det fredag och det är skönt att veckan är slut. Men vad ska man göra i helgen? Kommer säkert inte utnyttja denna helgen heller. Förra var bra, då hände det en del, vi var faktiskt på kräftskiva till och med! Får väl se vad som händer, Mattis kanske har något förslag (eller inte=P)

Nähä, nu ska jag peta i mig lite frukost sen ska jag packa ner Ronja i vagnen och gå en promenad. Plusgrader idag=) Ska säkert frysa sen igen så det blis snorhalt men fram till dess ska jag njuta av de ynka plusgraderna :)

En sån här ska jag äta till frukost, mums!

Babycafé

Nu är Ronjos och jag hemkomna från babycafét på biblioteket. Jättetrevligt var det=) Det var hur många små barn som helst och en del mammor som jag faktiskt kände lite. Kändes som jag knappt hann prata med alla, man måste ju samtidigt ha lite koll på sitt busfrö. Ronja är en riktig liten stjärna hon. Bara bus för hela slanten! Hon passade på att dra ut alla böcker från hyllorna som hon nådde när inte mamma såg, riktigt snabb är hon=)


Här är hon, busfröt. Den snygga frisyren har blivit av att prova alla mammas mössor=)

Och här har hon slängt ut alla mössorna på golvet och provsitter själv lådan. Sötunge.

Surt

Idag har jag fått parkeringsböter. I och med all denna eländiga snö så hade jag lyckats ställa mig på en handikapparkering och är den någon som kan gissa hur höga böterna är för det? Håll i hatten nu för här kommer det. 1000 spänn! Har ni hört så galet?! 1000 spänn liksom. Och vad gör jag? Storbölar så att mascaran bara rinner ner för kinderna på mig. Verkligen störtlipar gör jag.
Och på hemväg på den jättesmala vägen möter jag den gigantiska snöskottarmaskinen vilket gör att jag får backa en oändligt lång sträcka. Det var nära att jag hade hoppat ur bilen och ställt mig mitt i vägen, stogråtit och fått gubben i den gigantiska maskinen att backa min bil åt mig. Det var inte riktigt läge att möta mig denna dagen...

På tal om något helt annat, gissa vem som tvättar sina verktyg i tvättmaskinen? Jo, Mattis.

Här snurrar tumstocken förbi.

och vattenpasset försöker snurra rakt. =P Så klagar han på mig om jag råkar tvätta en hårsnodd!

Surprise!

Ja, vilken överraskning va? Ett nytt inlägg! Det var inte igår. :)

Jag har träningsvärk lite här och var, har varit himla duktig med tränandet på sistone tycker jag. Spinning, boxning och igår var jag och red oxå. Så nöjd med mig själv *klappar mig själv på axeln* Såg att de hade satt in ett extra box-pass ikväll på Motiva..får se om jag pallrar mig iväg på det, har ju redan bokat spinning imorn.

Kan oxå berätta att min lilla tös har börjat gå! På sin 11-månaders dag, den 16e februari tog hon sitt första steg och nu går hon lätt som en plätt en hel meter själv. Mammas kicka har blivit så stor. Måste nog fundera på en ny liten en vacker dag. Just nu hör jag hur hon sitter ute i köket och river ut massa saker ur ett skåp, skitkul tycker busfröt :)

Visar ett par bilder som jag tog för ett tag sedan på ungen. Mamman behövde spola av barnet lite i vasken och tänkte hon kunde få plaska lite me. Spolade upp lite vatten i vasken i tvättstugan och satte Ronja där. ALDRIG trodde jag att hon kunde plaska så mkt! Det var blött i hela tvättstugan. Stackars Mattis fick torka vatten sen =)




Mammas lilla blötdjur!

Vår lilla rörmokare

Funderingarna kring Ronjas framtid fortsätter.
Kanske kommer hon en vacker dag bli rörmokare på RIKTIGT :)


Utflykt

Idag har snorandet börjat avta. SKÖNT! Så vi tog en liten utflykt till Ronneby och handlade på Maxi. Köpte bl a tre tavlor med baby Puh och hans vänner. Ronja kommer antagligen hata Puh resten av sitt liv men mamma gillar honom iaf :) 
Systembolaget finns i Ronneby oxå. Med parkering precis utanför!! Hur bra är inte det?! Inte som i Karlshamn där armarna hinner bli flera kilometer långa innan ma kommit fram till bilen.
Lunch åt vi på "Ronnebys Café och Matsal". Sicket namn, inge vidare. Men maten. Ojojoj. Jag har idag avnjutit den absolut godaste salladen ever. Den var något i hästväg. En greksallad med fetaost från himlen. Himmel och pannkaka så god. Jag ska äta den fler gånger, många!
Avslutar med en bild på Ronjos. Inte från idag men hon är alltid söt :)

Tre apor

Tre apor heter ett vitt vin som jag provat. Gillar man vin som "Blue Nun" och "Black Tower"  så gillar man det här. Fast det gör ju inte jag så jättemycke... Fast ett glas eller så går alltid ner :)
Hur som helst, vilket roligt namn och kolla in aporna, så kul!


Hoppas det kommer fler roliga vindunkar snart. Är hundra på att vi som inte känner skillnad på "fint och fult" vin väljer flaska/dunk efter utseende ;)


The Snowman

Som sagt, en snögubbe skulle byggas. Och det blev inte vilken snögubbe som helst utan en helt perfekt sådan! Mattis rullade klot efter klot. Runda och fina. Ja, jag rullade lite jag oxå, fast bara lite :)

Sen pyntades gubben så fint med hatt, halsduk, den klassiska morotsnäsan och en kvast. Ronja allt han var lite spännande. En liten snölykta lyckades jag kämpa ihop också. Fast den har banne mig inget tak! Det är ju skitsvårt att bygga snölyktor, tålamod de luxe behövs. Här är dom iaf, The Snowman and The Snowlykt.

Och så två bilder på Bonnisen och papputen. Man kan inte alltid älska sin pappa, haha :) 


Se, det är MAMMAS tjej :) 

Snorigt

Hela familjen snor ska nu pallra sig ut i all snön för att få lite frisk luft. Inte ens en förkylning mår bra av att bara vara inne hela dagen lång. Nix pix, dags och gå ut och se om Ronja kommer synas i snön. :)


RSS 2.0