Fotomodeller och Sternö

Idag har mina vovvar varit fotomodeller för Hemmets Veckotidning, utkommer typ i april. De är ute i god tid kan man ju säga:) De skulle göra ett reportage om Distriktsveterinärerna. Vovvarna var jätteduktiga! Lugna och fina som vanligt. Ska bli kul att se dem i tidningen sen.

Sen var Ronja trött. En riktig liten töttis. Så hon sov sött en stund tills hon var pigg och glad och då skulle vi ut och leka med traktorn. Ronja älskar sin traktor! Sitter så fint där medans mamman drar henne i skogen. Ju mer det hoppar, desto bättre är det. Måste ta en bild någon dag och visa er!

En promenad på Sternö blev det med. Jättetrevligt sällskap hade jag och Berthisen. Massa MYS!!! Här kommer några bilder.






Visar några bilder från häromdagen med, när markstenen var lagd men allt ar väldigt dammigt. Jag spolade ab allt och Ronjos passade på att blöta ner sig.




Och så här ser det ut när det är torrt och fint.

Gonatt allihopa!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Riktigt fint! Ditt hus ser ut att vara helt underbart vackert :)

2010-06-17 @ 12:15:11
Postat av: Jasmine

Vad fint det blev med stenarna. Och jisses vad den lilla valpen växer! För ett par veckor sedan såg hon ut som en bebis, nu ser hon ut som en ungdom ;)

2010-06-17 @ 12:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0