Lite nytt om huset

Här kommer lite nytt om huset.


En bild på fondväggen i sovrummet. Resten av rummet är mörkt brun, från början i tapet men tapeten var dålig och väggen blev randig:( Så nu har vi fått måla tapeten istället. Men det blev bra.
Vi har haft en del strul med övriga tapeter också men det har löst sig nu. Skönt det.

Här har vi en del av badrummet där uppe. Handdukstorken på plats och badrumskåpet som Ciss byggde ihop till oss :)

Rörmokarens kaos. Stackarn, igår var verkligen ingen bra dag för honom. Allt gick fel. Det fanns ingen manual i förpackningen till duschen och vasken passade inte i tvättstugeskåpet vilket det verkligen borde eftersom båda är köpta på IKEA! Mycket märkligt...sticksågen fick åka fram och rädda situationen. På tal om tvättstuga så har vi köpt fel överskåp till den, de är bara 72cm höga. Vi skulle haft 90... Suck, det blir till att åka dit igen och byta någon dag....

Köksvasken. Skåpet från IKEA, vasken annanstans ifrån. Underligt att den passade utan problem!

Arbetsummet. Ett färdigt rum! Bara ett dörrhandtag som saknas så just nu öppnar man dörren med en skruvmejsel, orginellt ;)

En bild på en av de omtalade, dyra strömbrytarna.... Spacigt värre.


Och så får jag berätta att den lilla stjärnan, Ronjos Bonjos var hos den snälla tanten på BVC i tisdags. Hon väger nästan 6,5kg. och är 65 cm. lång! Långsmal. Som vanligt säger sköterskan att hon kommer bli fotomodell. Klart hon blir! Iaf inte elektriker som hennes pappa säger.
Kom också på att det var vaccinationsdags. Ajaj... En spruta i vardera ben. Skrek som attan! Sen fick hon feber och jätteont i benen. Ingen bra natt...stackars lilla barn. Men nu mås hon bra, mammas lilla nakenfis.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Huset ser jättefint ut, trots att det råder kaos på vissa ställen :)

Hoppas Ronja låtit dig sova i natt, att hon glömt sprutorna.

Kram

2009-08-14 @ 08:46:14
Postat av: Martina!

Huset ser ut att bli väldigt fint! Lycka till! Kram

2009-08-14 @ 13:25:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0